Hola !! El meu nom és Laura, sóc la mare d’aquesta superfamília de 7 que consta d’una pare, una mare (jo), un nen de 8 anys, una nena de 6 anys, una altra nena de 5, un gos i, recentment, hem adoptat un gat. Així que som 7 éssers vius en 70m2 sense balcó, terrassa, ascensor … La pregunta és: Com sobreviure entre ells sense arribar a matar-nos? La resposta també és clara: La clau és l’Organització.

A poc a poc us aniré proposant idees diverses que nosaltres hem anat posant en pràctica i ens han anat funcionant.

De moment, en aquesta primera entrada vull revelaros part de la solució dels nostres problemes d’espai que ha estat sense cap dubte una de les millors inversions que hem fet.

Això tan senzill i que sembla que s’ha posat de moda és una cosa en la que simplement no vam caure, ens havíem plantejat mudar-nos a un pis més gran, comprar una segona residència o un local i utilitzar-lo d’estudi, sala de jocs … Però la idea de llogar un traster no se’ns va ocórrer fins que ella va donar amb nosaltres.

Ens van posar un local de lloguer de trasters davant de casa, només vam haver de baixar i preguntar per convèncer-nos que era la nostra solució. Amb això, la nostra vida ha millorat meravellosament.

Si vols descobrir com segueix aquesta aventura dóna-li a Like, Polze amunt, subscriu-te al meu canal … 😊

Us anirem explicant poc a poc els nostres progressos.

Una salutació i fins al proper post.