Avís legal i protecció de dades

  1. Condicions d’Ús

Aquest lloc web, així com la marca bBOX, són propietat de IZMA PROJECTS, S.L.

L’accés i ús d’aquesta pàgina web està subjecte a les presents condicions legals i d’ús implicant la seva acceptació el fet d’accedir i navegar per aquest lloc web.

  1. Informació legal

De conformitat amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat d’Informació i de Comerç Electrònic, IZMA PROJECTS, S.L. l’informa que és una societat inscrita al Registre Mercantil de Barcelona al Tom (x), Foli (x), Full nombre (x), Inscripció (x). domicili en Carrer Can Roqueta, 2 – 08291 Ripollet, Barcelona, telèfon 669144389 i correu electrònic info@bboxtrasters.com .

Així mateix se l’informa, d’acord amb els articles 20 i 21 de la Llei 34/2002, que les dades que vostè ens faciliti suposen l’autorització expressa per rebre comunicacions comercials sobre els nostres serveis i productes, sense perjudici del seu dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals en qualsevol moment i de forma gratuïta dirigint-se per escrit o correu electrònic a les adreces a dalt indicades.

  1. Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts d’aquest lloc web, ja siguin fotografies, imatges, dibuixos, textos, àudio, vídeo, programari, logotips i disseny estan protegits per la normativa de Propietat Intel·lectual i Industrial, en particular pel RDL 1/1996 que aprova el Text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual. Els drets sobre aquests continguts pertanyen a IZMA PROJECTS, S.L. o, si s’escau, a tercers.

En cap cas l’accés a aquesta pàgina web implica cessió, transmissió o qualsevol altre tipus de renúncia, total ni parcial, dels drets de Propietat Intel·lectual o Industrial. L’usuari no té llicència per a la reproducció, transformació, transmissió, comunicació pública i/o distribució d’aquests materials sota cap forma ni per cap mitjà, excepte consentiment escrit de IZMA PROJECTS, S.L.

Conseqüentment, l’usuari podrà navegar lliurement per aquest lloc web, si bé només podrà utilitzar o descarregar informació únicament per al seu ús personal.

  1. Enllaços a altres pàgines webs

Aquest lloc web pot contenir enllaços a pàgines o llocs web de tercers. IZMA PROJECTS, S.L. no garanteix ni es fa responsable dels continguts o la informació que vostè obtingui dels mateixos.

  1. Enllaços a www.centraltrasteros.com

Cap enllaç a aquest lloc web podrà ser inclòs en una altra pàgina sense el previ consentiment per escrit de IZMA PROJECTS, S.L., llevat del nom del domini d’aquest lloc web, llevat que únicament dirigeixi al visitant web a la pàgina d’inici obrint una finestra emergent independent amb el nom de domini complet de www.bboxtrasters.com i el corresponent avís emergent a l’usuari que està accedint al lloc web d’un tercer.

  1. Disponibilitat del lloc web i Limitació de la Responsabilitat

IZMA PROJECTS, S.L. no garanteix l’accés permanent al lloc web ni l’absència de virus o elements lesius en ell o al servidor que el proporciona, no es fa responsable de les pèrdues, danys i perjudicis causats pel seu ús tant a l’usuari com a tercers.

  1. Protecció de dades de caràcter personal

IZMA PROJECTS, S.L. té definida la seva política de protecció de dades de caràcter personal de conformitat amb el que estableix la LO 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el RD 1720/2007 que la desenvolupa respecte de les dades que lliure i voluntàriament vostè faciliti mitjançant la nostra pàgina web.

  1. Revisió i comunicacions

IZMA PROJECTS, S.L. es reserva el dret a modificar en qualsevol moment els continguts d’aquesta pàgina web així com les presents condicions.

Totes les comunicacions per part de l’usuari a IZMA PROJECTS, S.L. són eficaces a tots els efectes quan es dirigeixin per correu ordinari o electrònic a les adreces dalt indicades.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DADES

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, l’informem que les dades personals que ens faciliti seran tractades de forma confidencial i incorporades a fitxers automatitzats titularitat de IZMA PROJECTS, S.L. per a l’eficaç gestió de la seva petició i per tal de facilitar-li informació sobre els productes i serveis que comercialitza aquesta empresa. Sobre aquestes dades personals, podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació enviant un correu electrònic a info@bboxtrasters.com o dirigint-se per escrit a IZMA PROJECTS, S.L., Carrer de Marconi, 23 – 08290 Barberà del Vallès, Barcelona.